top of page

The Tall Ships Races 2024

Suuret purjelaivat saapuvat Itämerelle!

 

The Tall Ships Races (TSR) on vuosittain järjestettävä purjehdustapahtuma, jonka aikana eri maista saapuneet alukset purjehtivat eri isäntäsatamasta toiseen. Osa purjehdusosuuksista (legeistä) on kilpailuja, joiden aikana alukset etenevät vain purjeiden avulla. Kilpailuiden vastapainona on cruise-in-company -legejä, joiden aikana pääsee tutustumaan paremmin esimerkiksi paikallisiin rannikoihin, kaupunkeihin ja kyliin. 

 

TSR:n  tarkoituksena on edistää kansainvälistä ystävyyttä ja tarjota nuorille mahdollisuuksia osallistua sail training -toimintaan. Tämän vuoksi suurin osa purjehdusoppilaista onkin 15-25-vuotiaita. 

Snuput Helsingissä
ja Turussa 

Tuu moikkaamaan meitä Turun ja Helsingin TSR-tapahtumissa! Helsingissä 4.-6.7. klo 12-18 meidät voi bongata Halkolaiturin läheisyydestä. 

Ahoi, Snuput!

Valmistautukaa TSR:n viimeiseen kisalegiin Ahvenanmaalta Puolaan 26.7.—4.8.2024. Aluksena on Kuunari Helena, suuntana Puolan Szczecin ja tavoitteena tietenkin jättää mahdollisimman monta muuta alusta taakse. 

 

Tämä ensisijaisesti 15-25-vuotiaille suunnattu seikkailu tarjoaa mahdollisuuden oppia keskeisiä purjehdustaitoja aluksen ohjaamisesta ja navigoinnista purjeiden nostamiseen ja trimmaamiseen. Mukaan ovat tervetulleita myös yli 25 vuotiaat!

 

Kuunari Helenalla pääset viettämään useita päiviä avomerellä nauttien merisäästä, purjehduksesta ja muiden Snupujen seurasta. Lähtö- ja paluusatamassa pääset kokemaan TSR-tapahtuman tunnelmaa ja saat mahdollisuuden osallistua monipuoliseen satamaohjelmaan.

Maarianhamina - Szczecin ​​26.7.-4.8.2024

bottom of page