top of page

THE TALL SHIPS RACES 2024 

Ensi kesänä suuret purjelaivat saapuvat Itämerelle!
 

Snuput osallistuvat TSR-huumaan aktiivisesti niin maalla kuin merellä. Luvassa on ainakin unohtumaton Snupujen oma kisalegi Kuunari Helenalla, 35+1 synttäreiden juhlintaa ja paljon muuta!
 

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaiset tiedot Snupun ja muiden toimijoiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Mikä ihmeen The Tall Ships Races? 

The Tall Ships Races (TSR) on vuosittain järjestettävä purjehdustapahtuma, jonka aikana eri maista saapuneet alukset purjehtivat eri isäntäsatamasta toiseen. Osa purjehdusosuuksista (legeistä) on kilpailuja, joiden aikana alukset etenevät vain purjeiden avulla. Kilpailuiden vastapainona on cruise-in-company -legejä, joiden aikana pääsee tutustumaan paremmin esimerkiksi paikallisiin rannikoihin, kaupunkeihin ja kyliin. 

 

TSR:n  tarkoituksena on edistää kansainvälistä ystävyyttä ja tarjota nuorille mahdollisuuksia osallistua sail training -toimintaan. Tämän vuoksi suurin osa purjehdusoppilaista onkin 15-25-vuotiaita. 

Muissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Snupun hallitukseen - snupu(a)snupu.fi 

Maarianhamina - Szczecin ​​26.7.-4.8.2024

Ahoi, Snuput!

Valmistautukaa ensi kesän TSR:n viimeiseen kisalegiin Ahvenanmaalta Puolaan 26.7.—4.8.2024. 

Aluksena on Kuunari Helena, suuntana Puolan Szczecin ja tavoitteena tietenkin jättää mahdollisimman monta muuta alusta taakse. 

 

Tämä ensisijaisesti 15-25-vuotiaille suunnattu seikkailu tarjoaa mahdollisuuden oppia keskeisiä purjehdustaitoja aluksen ohjaamisesta ja navigoinnista purjeiden nostamiseen ja trimmaamiseen. Mukaan ovat tervetulleita myös yli 25 vuotiaat, joiden lipunmyynti avataan vuodenvaihteen jälkeen mikäli lippuja on jäljellä.

 

Kuunari Helenalla pääset viettämään useita päiviä avomerellä nauttien merisäästä, purjehduksesta ja muiden Snupujen seurasta. Lähtö- ja paluusatamassa pääset kokemaan TSR-tapahtuman tunnelmaa ja saat mahdollisuuden osallistua monipuoliseen satamaohjelmaan.

 

Lisätietoja Kide.Appista: https://kide.app/fi/events/48e3c5ab-0016-4fc7-96e5-3d816bb4284a

bottom of page