top of page
Screen Shot 2017-11-15 at 20.14.58.png

PELASTUSRENGAS

Suomen Nuorisopurjehtijat ry ei hyväksy minkäänlaista kiusaamista tai häirintää. Asiattomat, syrjivät ja loukkaavat puheet, mukavan flirtin rajat ylittävä vihjailu tai rasistinen, homofobinen ja seksistinen käyttäytyminen eivät kuulu harrastustoimintaan eikä hyvään merimiestapaan.

Pelastusrengas on Snupujen häirintäyhdyshenkilö, eli Snupussa toimii henkilö, jolta Snuput saavat tukea kohdatessaan häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, kuten esimerkiksi kiusaamista. Jos koet joutuneesi häirinnän, ahdistelun, kiusaaminen, syrjinnän tai muun epätasa-arvoisen kohtelun kohteeksi, voit ottaa häneen yhteyttä ja pyytää neuvoja ja apua asian selvittämiseen.

Pelastusrenkaaseen voi ottaa yhteyttä vaikka ei kokisikaan tarvetta kuin asiasta keskusteluun. Kaikki pelastusrenkaan kanssa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

HUOM. Pelastusrengas on vapaaehtoistoimija eikä omaa minkäänlaista ammatillista pätevyyttä tehtävään liittyen. Haluamme kuitenkin tarjota matalan kynnyksen väylän kertoa epäasiallisista tapahtumista. Usein jo puhuminen tilanteesta auttaa. Yhteydenotot käsittelee Lauri Mattila. 

Voit ottaa pelastusrenkaaseen yhteyttä Google Forms -lomakkeen kautta: 

bottom of page