top of page

APURAHAT

 

Suomen Nuorisopurjehtijoiden tavoitteena on mahdollistaa purjehdusharrastus mahdollisimman monelle nuorelle varallisuudesta riippumatta. Snupu onkin jo vuosia myöntänyt jäsenilleen apurahoja Sail Training-purjehduksille osallistumiseen. Apurahaa voi hakea ympäri vuoden.

Viime vuosina apurahoja on myönnetty esimerkiksi The Tall Ships Races -legeille, Atlantin ylitykseen ja Norjan rannikkopurjehdukselle.

Lue lisää ja hae apurahaa Forms-lomakkeella

MUUT APURAHAT

 

Oman Bursary

 

15-25-vuotiaille ja ensi kertaa Tall Ships Raceen tai Regattaan osallistuville nuorille tarkoitettu apuraha, joka on maksimissaan 500 puntaa. Apurahan voi saada purjehtiessaan tietyillä aluksilla. Lisätietoa apurahasta ja aluksista löydät Sail On Boardin nettisivuilta.

Marlow Navigation Netherlands Bursary Fund

15-25-vuotiaille ja ensi kertaa Tall Ships Raceen osallistuville nuorille tarkoitettu apuraha, joka on maksimissaan 500 puntaa. Lisätietoa apurahasta ja aluksista löydät Sail On Boardin nettisivuilta.

Osallistumismaksuvapautuksia tai -alennuksia Suomen Purjelaivasäätiön purjehduksista

Purjelaivasäätiö haluaa, että mahdollisimman moni nuori lähtökohdistaan riippumatta pääsee kokemaan samat seikkailut vesillä. Mikäli olet max 29-vuotias ja kiinnostunut purjehtimaan Purjelaivasäätiön kanssa, mutta taloudellinen tilanteesi ei salli osallistumista, voit kirjoittaa vapaamuotoisen hakemuksen osallistumismaksuvapautuksesta tai -alennuksesta täällä. Maksuvapautuksia ja -alennuksia myönnetään harkinnanvaraisesti jatkuvan haun periaatteella. Lisäohjeet hakemuksen tekemiseen löytyy hakemuspohjasta ja verkkosivuilta

bottom of page