Surf surf surf, Snuput lähtee surffaamaan pikkujouluihin lauantaina 30.11.!

Alkuun pidämme (mahdollisimman pönötysvapaan) vuosikokouksen, jossa käydään ensi vuoden uudet kujeet läpi ja tsekataan mennyt vuosi. Sen jälkeen surffibaana on auki uudessa Mall of Triplassa, jossa on myös tortillabuffa nälkäisille!

Aloitamme klo 16, bileet loppuu klo 22.

Ilmoittautuminen kide.app
Hinta 5€, ilmoittautuminen sulkeutuu 24.11. klo 23, koska ilmoitamme ruokailijoiden määrän maanantaina.

Kerromme myös tarkemmat ohjeet koskien varusteita yms. lähempänä, voit myös kurkata ne ennakkoon surfhousehelsinki.com 

 

ESITYSLISTA

MUKAAN HALLITUKSEEN

 

30.11. pidettävässä syyskokouksessa valitaan Snupulle uusi hallitus tulevalle toimikaudelle. Haemme joukkoomme “hyviä tyyppejä”, joilla on halua kehittää Snupun toimintaa, oma-aloitteisuutta ja aikaa osallistua kuukausittain pidettävään n. kahden tunnin pituiseen Skype-kokoukseen. Mitään ennakko-osaamista yhdistyksen hallituksessa toimimisesta ei tarvitse olla, me kyllä autetaan ihan kaikessa! Ainoa hallinnollinen ehto hallitukseen valitsemiselle on Snupun perusjäsenyys eli alle 30 ikävuotta.

 

Snupun hallitukseen kaivataan sekä hallinnollisia haluja omaavia henkilöitä sekä innokkaita toteuttajia. Jälkimmäisestä esimerkki voisi olla esimerkiksi purjehduksen mahdollistaminen. Jotta purjehdus saadaan järjestettyä, pitää sille vuokrata alus päällystöineen, lisätä tapahtuma nettiin ja laatia tapahtumasta snuutinen, lähettää osallistujille purjehduskirje sekä huolehtia, että purjehduksella on ruokaa. Homma ei ole työlästä, mutta välttämätöntä toimintamme järjestymiseen. Palkkaa hallituksessa toimimisesta ei saa, mutta hallituksen jäsenenä pääsee sisälle järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja samalla kehittämään itseään esim. organisoimisen saralla.

 

Jos sinua kiinnostaa hallitustoiminta, lähetä vapaamuotoinen hakemus Julialle, p. 040 516 4259, julia.kilpi@snupu.fi. Myös mahdolliset kysymykset voit esittää Julialle. Halutessasi voit ilmoittaa kiinnostuksestasi hakemuksen sijaan suullisesti syyskokouksessa hallituksen valitsemisen yhteydessä.