Suomen Nuorisopurjehtijat ry kutsuu jäsenensä vuosikokoukseen
sunnuntaina 28.11.2021.  Vuosikokouksessa käsitellään mm. vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan uudet hallituksen jäsenet. 


Kokousmateriaalit ja tarkemmat lisätiedot julkaistaan tällä sivulla viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. 

 Talousarvio 2022

 Toimintasuunnitelma 2022

Screen Shot 2017-11-15 at 20.14.58.png

SNUPUILEMAAN HALLITUKSEEN?


Marraskuun loppupuolella (ajankohta tarkentuu myöhemmin) pidettävä vuosikokous lähestyy, mikä tarkoittaa samalla Snupun uuden hallituksen valitsemista tulevalle toimintakaudelle. Haemme joukkoon hyviä tyyppejä, joilla on oma-aloitteisuutta, halua kehittää Snupun toimintaa ja aikaa kokoustaa kuukausittain noin parin tunnin verran. Mitään ennakko-osaamista yhdistyksen hallituksessa toimimisesta ei tarvitse olla, kokeneemmat kyllä auttavat kaikessa! Ainoa ehto hallitukseen valitsemiselle on Snupun perusjäsenyys eli alle 30 vuotta. 

Snupun hallitukseen kaivataan sekä hallinnollisia haluja omaavia henkilöitä että innokkaita toteuttajia. Jälkimmäisestä esimerkki voisi olla purjehdusten järjestäminen, johon kuuluu aluksen vuokraaminen, tapahtuman myynnin avaaminen, tapahtuman mainonta uutiskirjeessä ja muilla viestintäkanavilla, sekä itse purjehdukseen sisältyvät manööverit, kuten ruokahuolto. Homma ei ole työlästä, mutta välttämätöntä toimintamme järjestymiseen. Palkkaa hallituksessa toimimisesta ei saa, mutta hallituksen jäsenenä pääsee sisälle järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja samalla kehittämään itseään esimerkiksi tapahtumien organisoinnin ja viestinnällisen osaamisen saralla – hauskanpitoa unohtamatta!

Jos sinua kiinnostaa hallitustoiminta, lähetä vapaamuotoinen hakemus Paulalle, paula.ahola@snupu.fi (+358 50 4388 252). Myös mahdolliset lisäkysymykset voi esittää Paulalle. Halutessasi voit ilmoittaa kiinnostuksesi hakemuksen sijaan suullisesti vuosikokouksessa hallituksen valitsemisen yhteydessä.