RAAKA

Suomen Nuorisopurjehtijat ry toimittaa jäsenlehtenään Raaka

-lehteä. Lehteä ei tällä hetkellä julkaista, mutta vanhoja numeroita pääsee lukemaan issuu -palvelusta Lehden sisältö on merihenkistä ja lehdessä julkaistaan myös jäsenten kertomuksia yhdistyksen tapahtumista.

RAAKA

ETSII UUSIA KASVOJA

Tiedätkö paljon meribiologiasta? Ehkä tunnet mielettömiä tyyppejä, jotka töskentelevät mereen tai purjehdukseen liittyvissä tehtävissä? Oletko kiinnostunut purjehduksen tekniikasta ja teoriasta? Ja ennen kaikkea: haluaisitko kertoa siitä muille? 

Raaka etsii tiimiinsä tekijöitä, jotka haluavat olla mukana tekemässä monipuolista ja kertovaa materiaalia jäsenlehden kansien väliin.

Etsimme sellaisia tyyppejä, jotka haluavat tuottaa tekstejä ja kuvia Snupuille tärkeistä aiheista (eli kaikesta, joka liittyy purjehdukseen tai merielämään). Voit olla vapaa-ajan kirjoittaja, valokuvaaja tai vain purjehduksesta ja merielämästä kiinnostunut, kunahn sinulla on intoa kanavoida tuo kiinnostus materiaaliksi Raakaan!

Snupujen jäsenlehti ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa ja on usein teemapainoitteinen. Työ on renota ja toimituksen jäsenet ovat mukavia, joten mukaan lähteminen on helppoa! Raa'an tekijöiksi kiinnostuneet voivat laittaa viestinä osoitteeseen raaka@snupu.fi Samaan osoitteeseen voi myös osoittaa kysymykset, juttutoiveet ja muut vinkit!

Toimittajan tehtävät

  • Sisällön ideointi

  • Juttuideoiden suunnittelu ja toteutus kirjoittamalla, valokuvaamalla tai kuvittamalla