top of page
Search
  • Writer's picturesnupu

Gastikoulutus lähestyy!

Save the date:

- Koulutusviikonloppu 7.-8.3. Helsingin Vuosaaressa - Gastikoulutuspurjehdus 22.-24.5. Purjehdukselle osallistuminen edellyttää koulutusviikonloppuun osallistumista.

Mikähhäh mikä gastikoulutus nevahööd?

Joka kevät Snupu kouluttaa miehistön ja oppilaiden linkkeinä toimivia gasteja Suomen Purjelaivasäätiön purjehduksille. Gastikoulutuksessa ja siihen kuuluvalla purjehduksella perehdytään gastin tärkeimpiin tehtäviin ja rooliin purjehduksella. Useimmiten gastin päätehtäviin kuuluu purjehduksen ruokahuollon suunnittelu ja sen toteutus. On myös tavanomaista, että gastiksi hakee henkilö, jota kiinnostaa purjehdus ja joka viihtyy purjehduksilla vaikeammastakin säästä ja seurasta huolimatta.

Vaatimuksena gastille on, että on ollut Snupun tai Purjelaivasäätiön purjehduksella, ja että gasti ymmärtää tehtävään kuuluvan vastuun. Miehistön tavoin gasti ei maksa gastittavasta purjehduksesta matkakulujen lisäksi mitään. Myös gastikoulutus ja siihen kuuluva purjehdus 22.-24.5. on osallistujille ilmainen.

Lisätietoa gastikoulutuksen ilmoittautumisesta ja kauden tulevista purjehduksista lähetetään helmikuun alussa. Kannattaa siis seurata snuutisia erityisen tarkkaan!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page