top of page

THE TALL SHIPS RACES 2024 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Nämä peruutusehdot ovat voimassa vain Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n The Tall Ships Races -legillä Maarianhamina-Szczecin 26.7.-4.8.2024.

 

Jäsenyys

Osallistujan tulee olla Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n jäsen ja jäsenmaksu vuodelle 2024 tulee olla maksettuna purjehduksen alkuun mennessä. 

Matkustusasiakirjat, matkavakuutus ja matkustusilmoitus.

Osallistujalla tulee olla voimassa oleva passi sekä tarvittavat vakuutukset.

Suomen Nuorisopurjehtijat ry ei ole vastuussa osallistujan matkalla tarvitsemista vapaaehtoisista vakuutuksista, vaan osallistuja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta, mukaan lukien omaisuus- ja henkilövahingot, vastuuvahingot sekä matkan peruuntuminen.

Suosittelemme osallistujille matkustusilmoituksen tekemistä Ulkoministeriölle ennen lähtöä.

Osallistujan tietolomake

Osallistuja sitoutuu täyttämään Suomen Purjelaivasäätiön tietolomakkeen miehistöluetteloa varten. Tietolomakkeesta käy ilmi henkilötiedot, lähiomaisen tiedot sekä tarpeelliset tiedot terveydentilasta. Lomakkeen tietoja käsittelee Suomen Purjelaivasäätiö luottamuksellisesti. 

Terveydentila ja suorituskyky 

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on riittävä terveydentila osallistua purjehdukselle. On huomion arvoista, että purjehduksella ollaan paikoin usean päivän päässä lähimmästä sairaalasta.

Mahdollisissa terveydentilaan tai muuhun suorituskykyyn liittyvissä kysymyksissä osallistuja sitoutuu olemaan etukäteen ja matalalla kynnyksellä yhteydessä Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n yhteyshenkilöön. 

Matkan sisältö

Osallistumishintaan sisältyy purjehdus, majoitus ja ruokailut aluksella sekä purjehdusasu lainaan Helenalla. 

Hinta ei sisällä osallistujan matkakustannuksia lähtö- ja paluusatamaan, ruokailuja aluksen ulkopuolella tai omia matkamuisto tms. ostoksia.

Päihteettömyys

Alkoholin nauttiminen ja vaikutuksen alaisena oleminen purjehduksen sekä satamapäivien aikana on kielletty. Huumausaineiden hallussapito ja käyttö ovat ehdottomasti kiellettyjä. Tupakointi aluksella tapahtuu vain sille määrätyssä paikassa.

Peruutus

Jos osallistuja peruu purjehduksen 30 vrk ennen purjehdusta, palautetaan jo maksettu osallistumismaksusta. 

Alle 30 vrk ennen purjehdusta, palautetaan 25% osallistumismaksusta. 

Alle 7 vrk ennen purjehdusta, osallistumismaksua ei palauteta.

Poikkeustilanteet ja niistä johtuva purjehduksen peruuntuminen 

Suomen Nuorisopurjehtijoilla on oikeus muuttaa purjehduksen aikataulua, reittiä tai peruuttaa purjehdus yhdistyksestä riippumattomista syistä. Yhdistyksestä riippumattomia syitä ovat alusvaurio, viranomaisen toimenpiteet, epidemiat, vaaralliseksi luokiteltavat säätiedotukset ja -olosuhteet, sota, kapina yms. poikkeustilat sekä sairastapaus aluksella.

Yhdistys ei korvaa yhdistyksestä riippumattomista syistä johtuvia purjehdusaikataulun tai määräsatamien muutoksista osallistujille aiheutuvia majoitus-, jatkoyhteyden muutos- ja muita vastaavia kuluja tai vahinkoa.

bottom of page